EFT oktatás

 EFT Online Tanfolyam

Ezt a tanfolyamot azoknak készítettem, akik nem tudnak részt venni személyes részvételű vagy tele-tanfolyamon, vagy inkább szeretnék önállóan elsajátítani az EFT alapjait. 4 modulból áll, melyeket saját ritmusuknak, idejüknek megfelelően oszthatnak be. A tanfolyamot bármikor elkezdhetik, nem kell várniuk arra, hogy mikor indul a következő. Mindegyik modul tartalmazza egy korábbi tele-tanfolyam hangfelvételét (ezek kb. másfél órásak), írásos anyagokat, kopogtató gyakorlatok hangfelvételeit, valamint néhány video bemutatót is csatoltam az anyaghoz. A tanfolyamot Gary Craig eredeti útmutatásai alapján állítottam össze, és hozzátettem még néhány, általam hasznosnak tartott információt. A résztvevők 30 napon keresztül korlátlan email támogatást kapnak, ami azt jelenti, hogy bármilyen kérdésük támad, írásban megkereshetnek, és a lehető legrövidebb időn belül válaszolok nekik.

Emellett, hogy ne nélkülözzék az élő kapcsolatot sem, a tanulók (miután befejezték a tanfolyamot) kapnak tőlem egy 1 órás személyes konzultációt Skype-on keresztül, mely alkalmat ad arra, hogy tisztázzunk minden felmerült kérdést, illetve személyesen kopogtatok velük egy általuk választott problémára, témára.

A tanfolyam tematikáját IDE KATTINTVA tekinthetitek meg.

Jelentkezni ill. további információt kérni a Kapcsolatfelvétel lapon tudtok.

Az online tanfolyam ára 12.000 Ft, bankátutalással vagy Paypalon keresztül bankkártyával fizetve. Bankszámla szám: (OTP) 11773133-06181424, kedvezményezett: N. Dénes Éva. Ha Paypallal szeretnél fizetni, azt a paypal(kukac)evadenes.com címre tudod küldeni.

Fizetés után kérlek küldj egy emailt, és elküldöm a hozzáférést az anyaghoz.