Párkeresés – Ideális társunk bevonzása

A téma gyakran kerül terítékre a tanfolyamokon illetve egyéni foglalkozásokon, így leszűrtem magamnak bizonyos sémákat, a leggyakoribb akadályokat. Nem fogok tanácsokat osztogatni a párkereséssel kapcsolatban, megteszik ezt helyettem a különböző női magazinok 🙂 Inkább szeretném veletek megosztani eddigi tapasztalataimat, illetve amit mások gyakorlatából tanultam, a végén pedig egy nagyon egyszerű de jól működő receptet az ideális párunk bevonzásához – természetesen kopogtatással. Nem javaslom, hogy rögtön a gyakorlathoz ugorjatok, mert ahhoz, hogy jól működjön, néhány dolgot el kell rendeznetek magatokkal …

1. Először is, felszabadítani minden, korábbi eseményekkel, sikertelen kapcsolatokkal kapcsolatos blokkot. Itt elsősorban azokra a korlátozó hiedelmekre gondolok, melyek ezek nyomán programozódhattak beléd. Pl. “nem érdemlek ennél jobb kapcsolatot”, “minden férfi disznó/minden nő pénzhajhász”, “nem kellek senkinek”, “a végén úgyis elhagynak”, stb. Fontos felszabadítani a korábbi partnerrel kapcsolatos negatív érzéseket is.

2. Megkeresni és kikopogtatni a párkapcsolathoz vagy a jelenlegi állapothoz kötődő esetleges félelmeket: félelem attól, hogy nem viszonozzák az érzéseimet, félelem az egyedülléttől, félelem az elkötelezettségtől, félelem attól, hogy megsebeznek, félelem a visszautasítástól, félelem attól, hogy nem sikerül társat találni, stb.

3. Talán a legfontosabb: megszeretni önmagunkat. Hogyan is várhatjuk el másoktól, hogy szeressenek, ha mi nem szeretjük önmagunkat, ha nem tartjuk magunkat szerethetőnek? Sokan azért keresnek társat, hogy az kiegészítse őket, hogy boldoggá tegye őket. Ha ezzel az igénnyel keresünk párt, előbb-utóbb csalódni fogunk. Ugyanis amit magunkban hiányolunk, azt nem másban kell keresnünk – ott van az, csak le kell porolni …. A boldogságot szintén nem magunkon kívül kell keresnünk, régen rossz, ha a másiktól várjuk el, hogy boldoggá tegyen bennünket. Ezzel nem azt mondom (nehogy félreértsetek!), hogy a kölcsönös szeretet nem boldogít. Természetesen hozzájárul a boldogságunkhoz.

Ha a fentiekkel már nincs dolgod (vagy ideális esetben nem is volt), akkor jöhet a társ bevonzásának első lépése. Készíts egy listát arról, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal, értékekkel rendelkezzen az illető (ne azt írd fel, hogy milyen ne legyen!). Jelen időben írd, mintha egy létező személyről írnál (ami igaz is). Adj címet a listádnak, pl. lehet “Ideális társam” (maradjunk ennél a példánál, de hívhatod Életem párjának is, vagy ami számodra lelkesítő és jól hangzik). A listához folyamatosan írhatsz dolgokat, ahogy eszedbe jut. Tartsd olyan helyen, ahol gyakran látod, de azt is megteheted, hogy kopogtatás közben magad előtt tartod – a lényeg az, hogy tudatalattid tisztában legyen azzal, hogy mit jelent számodra az “ideális társ” (vagy amilyen nevet adtál a listának).

Ezt a kopogtató gyakorlatot Pat Carrington “Multiply the Power of EFT” című könyvében találtam, és már sok ügyfelemmel alkalmaztam, nemcsak társ bevonzásához, meglepő sikerrel. Tényleg bármi más bevonzására is alkalmazható, szem előtt tartva a konkrét megfogalmazás követelményét, és azt, hogy ne legyen bennünk semmilyen belső ellenállás a kívánt cél elérésével szemben. Szeretném hangsúlyozni, hogy nem szokásos/hagyományos EFT gyakorlatról van szó, hanem egy variációról. Látszólag ellentmondásos a bevezetés, az első része a jelenlegi állapot kijelentése, a második része pedig a hála és öröm kifejezése azért, hogy sikerült (elképzelve és átélve, hogy már meg is történt). Nagyon fontos, hogy a pozitív mondatokat hangosan és igazi átéléssel mondd ki. Érdemes programszerűen elvégezni, lehetőleg naponta többször (de legalább kétszer) néhány hétig, vagy addig amíg nem teljesül a vágyunk. Azt is megteheted, hogy 2-3 hétig végzed a gyakorlatot, és utána a Gondviselésre bízod a dolgot, azzal a biztos tudattal, hogy az illető már útban van feléd.

Bevezetés/Ráhangolódás: a Karate Pont ütögetése (vagy az Érzékeny Pont masszírozása) közben ismételd el az alábbi mondatot háromszor:

“Bár még nincs jelen az életemben, kimondhatatlanul örülök, hogy megtaláltam ideális társamat.” 

Kopogató sorozatok:

Fejtetőtől a kar alatti pontig minden egyes ponton : “Még nincs jelen az életemben.”

Mély levegő … most jön a hála-kör:

Fejtető: “Hálás vagyok, hogy megtaláltam ideális társamat.”

Szemöldök: “Olyan boldog vagyok, hogy egymásra találtunk!”

Szemsarok: “Köszönöm, hogy megtaláltam ideális társamat.”

Szem alatt: “Csodálatos érzés, hogy végre együtt vagyunk.”

Orr alatt: “Köszönöm, hogy immár része az életemnek.”

Száj alatt: “Boldog vagyok, hogy megtaláltam ideális társamat.”

Kulcscsont: “Hálás vagyok, hogy sikerült egymásra találnunk.”

Kar alatt: “Köszönöm ideális társamat!”

Mély levegő … most pedig egy váltott kör következik, amit mindig pozitív kijelentéssel zárunk:

Fejtető: “Még nincs jelen az életemben.”

Szemöldök: “Köszönöm, hogy megtaláltam ideális társamat.”

Szemsarok: “Még nincs jelen az életemben.”

Szem alatt: “Csodálatos érzés, hogy végre együtt vagyunk.”

Orr alatt: “Még nincs jelen az életemben.”

Száj alatt: “Boldog vagyok, hogy megtaláltam ideális társamat.”

Kulcscsont: “Még nincs jelen az életemben.”

Kar alatt: “Hálás vagyok, hogy sikerült egymásra találnunk.”

Mély levegő…..

A FENTI KOPOGTATÓ GYAKORLAT HANGFELVÉTELE: