PSYCH-K®

Egy olyan folyamat melynek segítségével a tudatalattinkban rejlő hiteket, hiedelmeket, programokat meg tudjuk változtatni, át tudjuk alakítani, hogy akadályozás helyett segítsék személyes fejlődésünket, céljaink megvalósulását.

A PSYCH-K® foglalkozásokon egyszerű agyfélteke-kiegyensúlyozó gyakorlatokat végzünk, melyek tudatalatti elménkkel elfogadtatják az új programot, egy adott szituáció újfajta megközelítését, ezáltal az adott helyzetben másképp fogunk reagálni, új képességek birtokában tudunk megbirkózni a felmerülő vagy meglévő kihívásokkal. Életünk minimum 95%-ában a tudatalattiban rejlő programok irányítják reakcióinkat, döntéseinket, ezért ezek átalakításával pozitív változásokat élhetünk meg minden területen.

A foglalkozásokon az alkalmazott kineziológiából ismert izomtesztet használjuk a tudatalattival történő kommunikációhoz, így egyszerűen és pontosan meg tudjuk állapítani, hogy valamely hiedelemmel, állítással szemben tudatalattink egyetértően vagy visszautasítással reagál. Izomteszttel ellenőrizzük azt is, hogy a kívánt változtatás az adott pillanatban biztonságos és megfelelő számunkra, és melyik kiegyensúlyozó gyakorlatot kell elvégeznünk.

A PSYCH-K® folyamat mindhárom Elmével dolgozik: a tudatos elménk dönti el, hogy min szeretnénk változtatni, a tudatalatti rendelkezik a legnagyobb végrehajtó hatalommal és a tudatfeletti elme (Felsőbb Énünk) gondoskodik arról, hogy a változások mindig a javunkat szolgálják.

A PSYCH-K® módszert 34 évvel ezelőtt dolgozta ki az amerikai Rob Williams, „intuitív letöltések” sorozata eredményeképpen. A világon jelenleg sok százezren élvezik előnyeit ennek a folyamatnak, mely képes arra, hogy utat nyisson személyes fejlődésünknek a legmindennapibbtól a legspirituálisabb vonatkozásban.

Newton valóságával szemben a kvantumvilágnak kevés korlátja van, valójában csak azok, melyeket képzelőerőnk hiányosságai és lehetőségeink fel nem ismerése okoz. A valóság több annál mint amit érzékszerveinkkel fel tudunk fogni vagy a tudományos eszközökkel mérni tudunk. Itt az idő, hogy kinyissuk a szemünket és megismerjük a lehetőségek igazi világát és lekapcsolódjunk az illúziók mátrixáról!
Rob Williams
Szeretnéd megismerni, megtapasztalni a PSYCH-K® működését?

A Kapcsolat gombra kattintva küldhetsz üzenetet, vagy írhatsz Whatsappon is.